tirsdag den 10. juli 2012

Nedtælling til miniferie i det svenske.....

Åh ja vi trænger bare til lidt mini ferie vores svenske bolig... Vi slapper såååå meget af når vi er deroppe, der er helt stille, og DET er bare skønt, børnene nyder det lige så, mon ikk de vilde hindbær og tyttebær er ved at være modne, vi plejer at plukke og spise en HEL masse... Måske jeg også får en masse kreative ideer, synes det kniber lidt for tiden med det, så meget andet der fylderi  mit hoved, men jeg tror der er ved at være styr på det som tankerne flyver om...Så fredag drager vi afsted, vi har ikke været der siden marts, så er så spændt på hvordan det ser ud deroppe nu... billederne er fra nogle af vores tidligere ture... Sigurd sidder sammen med bedste vennen Gustav Emil...

4 kommentarer:

 1. Åh hvor må det være fantastisk at have sådan et "get away" sted - det drømmer jeg også om...måske...en skønne dag...når banken, bilen, lånene, huset og forsikringerne ikke ÆDER alle mine penge, ha ha:-)
  Rigtig god ferie til jer.
  Kh. Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ens penge blir ædt op giver dig helt ret, vi er heldige at have huset med mine forældre så udgifter deles i 2 ellers kunne vi heller ikke .vi er så glade for vores fristed :))

   Slet
 2. God ferie her fra, det ser rigtig dejligt ud på billederne.

  Mona

  SvarSlet